Slik administrerer du videoinnhold

Slik får du informasjon om filmer manuelt

1. Kontroller at enheten har en aktiv datatilkobling.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Video.
    3. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen som du vil ha informasjon om.
    4. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og ta deretter hurtig på Søk etter informasjon.
    5. Tast inn nøkkelordene til videoen i søkefeltet, ta deretter hurtig på bekreftelsestasten på tastaturet. Alle treff vises i en liste.
    6. Velg et søkeresultat, og ta deretter hurtig på Utført. Nedlasting av informasjonen begynner.

Note

Du kan automatisk få informasjon om videoer som nylig har blitt lagt til, hver gang videoappen åpnes hvis du aktiverer Hent videodetaljer-knappen under Innstillinger.

Tip

Foreta et nytt søk med andre nøkkelord dersom den nedlastede informasjonen ikke er riktig.

Slik sletter du informasjon om en video

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Video.
    2. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen du vil redigere.
    3. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og ta deretter hurtig på Slett informasjon.

Slik sletter du en video

1. På startskjermen tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Video.
    2. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen du vil slette.
    3. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og ta hurtig på Slett i listen som vises.
    4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.