Slik kobles enheten til USB-masselagringsenheter

En USB-vertsadapter kan for å til å koble enheten til USB-masselagringsenheter.

Note

USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at alle USB-masselagringsenheter støttes av din enhet.

Slik kobler du til USB-tilbehør med en USB-vertsadapter

• Koble USB-vertsadapteren til enheten og koble deretter adapteren til USB-tilbehøret.

Note

Det kan være nødvendig med ekstra trinn eller programvare hvis du skal konfigurere spillkontrollere, USB-lyd og USB Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Slik får du tilgang til innhold på en USB-masselagringsenhet ved hjelp av en USB-vertsadapter

1. Fest USB-vertsadapteren på enheten og koble deretter adapteren til USB-masselagringsenheten.
  2. Bruk en filbehandlingsapp, for eksempel File Commander, for å få tilgang til filer og mapper på USB-lagringsenheten.

Note

Du kan også åpne den relevante medieappen på enheten for å se innhold direkte. Du kan for eksempel åpne albumappen for å vise bilder som er lagret på USB-masselagringsenheten.

Slik kobler du fra en USB-masselagringsenhet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet og ta deretter hurtig på USB-lagring er tilkoblet.
  2. Ta hurtig på OK.
  3. Koble USB-vertsadapteret fra enheten.

Slik kobler du til USB-tilbehør med en mikro-USB-kontakt

• Koble mikro-USB-kontakten på USB-tilbehøret til enheten.

Note

Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør med en mikro-USB-kontakt støttes av enheten din.