Innstillinger for videokameraet

Slik justerer du innstillingene for videokameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Sveip på skjermen for å velge Icn sony camera switch video.
    3. Trykk på Icn sony menu settings l for å vise innstillinger.
    4. Velg innstillingen du vil justere, og foreta deretter endringene du ønsker.

Oversikt over videokamerainnstillinger

Velge et motiv

Bruk funksjonen for motivvalg til å gjøre kameraet raskt klart for vanlige situasjoner med forhåndsprogrammerte videomotiver. Hver motivinnstilling er beregnet på å produsere best mulig videokvalitet i et bestemt opptaksmiljø.

Icn sony cam scene auto Auto
    Motivvalg er automatisk.
    Icn sony cam cap mode scene selection Av
    Funksjonen for motivvalg er deaktivert, og du kan ta opp videoer manuelt.
    Icn sony camera scene softsnap Mykt snapshot
    Brukes for å ta opp video mot myke bakgrunner.
    Icn sony camera scene landscape Landskap
    Brukes til landskapsvideoer. Kameraet fokuserer på objekter som er langt borte.
    Icn sony camera scene night scene Nattscene
    Lysfølsomheten økes når denne modusen er aktivert. Brukes under dårlige lysforhold. Videoer av gjenstander i rask bevegelse kan bli uskarpe. Hold telefonen i ro eller bruk et stødig underlag. Videokvaliteten blir bedre når du slår av nattmodusen ved gode lysforhold.
    Icn sony camera scene beach snow Strand
    Bruks til videoer av kyst- eller strandmotiver.
    Icn sony cam scene snow Snø
    Brukes under forhold med mye lys for å unngå overeksponerte videoklipp.
    Icn sony camera scene sport Sport
    Brukes til videoklipp av gjenstander i rask bevegelse. Den korte eksponeringstiden minimerer uskarpe bevegelser.
    Icn sony camera scene party Fest
    Brukes til videoklipp innendørs i dårlig opplyste omgivelser. Dette motivet fanger opp bakgrunnsbelysning eller levende lys innendørs. Videoer av gjenstander i rask bevegelse kan bli uskarpe. Hold telefonen i ro eller bruk et stødig underlag.

Videooppløsning

Juster videooppløsningen for forskjellige formater.

Full HD (30 bps)
    1920×1080(16:9)
    Full HD-format (full høydefinisjon) med 30 rammer per sekund og et bildeforhold på 16:9.
    Full HD (60 bps)
    1920×1080(16:9)
    Full HD-format (full høydefinisjon) med 60 rammer per sekund og et bildeforhold på 16:9.
    HD
    1280×720(16:9)
    HD-format (høydefinisjon) med et sideforhold på 16:9.
    VGA
    640×480(4:3)
    VGA-format med et 4:3-format.
    MMS
    Spill inn videoer som kan sendes i MMS-meldinger. Opptakstiden for dette videoformatet er begrenset, slik at videofilene kan få plass i en MMS-melding.

Automatisk bildetaking (video)

Slå på automatisk bildetaking for å ta bilder automatisk under innspilling av en video. Ved å bruke smilutløserfunksjonen tar kameraet automatisk bilder av smilende ansikter mens du fortsetter å spille inn videoen.

Slik slår du på Smile Shutter™ (video)

1. Aktiver kameraet.
    2. Trykk på Icn sony menu settings l.
    3. Finn og trykk på Automatisk opptak (video) > Smilutløser.

SteadyShot™

Det kan være vanskelig å holde enheten stødig når du spiller inn videoer. Stabilisatoren er med på å kompensere for små håndbevegelser.

Intelligent aktiv
    Aktiver for å kompensere for små og store kamerabevegelser.
    Standard
    Aktiver for å fjerne høyfrekvent risting av kameraet.
    Av
    Stabilisatoren er slått av.

Lys

Bruk lykten til å lyse opp omgivelsene under dårlige lysforhold eller når det er motlys. Videoblitsikonet Icn sony camera photo light er tilgjengelig på videokameraskjermen. Vær oppmerksom på at kvaliteten på videoene enkelte ganger kan bli bedre uten lys, selv om det er dårlige lysforhold.

Icn sony camera photo light
    Icn sony camera quick settings photo light off Av