Slik leser og sender du meldinger

Meldinger-appen viser meldingene som samtaler, noe som innebærer at alle meldingene som er sendt til eller mottatt fra en bestemt mottaker, vises samlet. Hvis du vil sende MMS-meldinger, må du ha riktige MMS-innstillinger på enheten. Se Innstillinger for Internett og MMS .

Note

Antall tegn som kan sendes i en enkel melding, varierer og er avhengig av operatøren og språket som brukes. Den maksimale størrelsen på en MMS-melding som inkluderer størrelsen på mediefiler som legges til, er avhengig av operatøren. Kontakt nettoperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Meldingsoversikt på smarttelefoner fra Sony
1 Gå tilbake til samtalelisten
2 Ring meldingssenderen
3 Vise flere valg
4 Send og motta meldinger
5 Sende en ferdig melding
6 Legg til vedlegg

Slik oppretter og sender du en melding

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
  2. Trykk på Icn sony conv new message.
  3. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, eller annen kontaktinformasjon om mottakeren som har blitt lagret, og velg deretter fra listen som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
  4. Hvis du ønsker å sende en gruppemelding, gjentar du prosedyren som er beskrevet ovenfor for å legge til flere mottakere.
  5. Trykk på Skriv melding og skriv meldingsteksten.
  6. Hvis du vil legge til et vedlegg, velger du det relevante alternativet for vedlegg.
  7. Send meldingen ved å trykke på Icn sony menu send holo light.

Tip

Hvis du avslutter en melding uten å sende den, lagres den som et utkast. Samtalen merkes da med ordet Utkast.

Slik leser du en mottatt melding

1. På Startskjerm trykker du Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker Icn sony app messaging.
  2. Trykk den ønskede samtalen.
  3. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykker du meldingen.

Tip

Alle mottatte meldinger lagres til enhetsminnet som standard.

Slik svarer du på en melding

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
  2. Trykk på samtalen som inneholder meldingen.
  3. Angi svaret ditt, og trykk på Icn sony menu send holo light.

Slik videresender du en melding

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
  2. Trykk på samtalen som inneholder meldingen du vil videresende.
  3. Trykk på og hold nede meldingen du vil videresende, og trykk deretter på Videresend melding.
  4. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, eller annen kontaktinformasjon om mottakeren som har blitt lagret, og velg deretter fra listen som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
  5. Rediger eventuelt meldingen, og trykk deretter på Icn sony menu send holo light.

Slik lagrer du en fil som er mottatt i en melding

1. På Startskjerm trykker du Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker Icn sony app messaging.
  2. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, må du trykke meldingen.
  3. Trykk og hold nede filen du vil lagre, og velg deretter ønsket alternativ.