Tilkobling av enheten til en trådløs DUALSHOCK™ 4-håndkontroll

Med en trådløs DUALSHOCK™ 4-håndkontroll kan du spille spill som er lagret på Xperia-enheten eller en spillkonsoll med Avstandsspill.

Slik kobler du en DUALSHOCK™4 trådløs kontroller til enheten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > DUALSHOCK™4.
  3. Trykk på Par kontroller, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilkoblingen.