Slik behandler du tilbehør

Bruk appen Smart Connect™ til å administrere en rekke smarttilbehør som kan kobles til enheten, inkludert Xperia™ SmartTags, en SmartWatch-serie eller en trådløs hodetelefon fra Sony. Smart Connect™ laster ned alle nødvendige apper og finner tredjepartsapper når de er tilgjengelige. Tidligere tilkoblet tilbehør vises i en liste der du finner mer informasjon om funksjonene for hvert tilbehør.

Slik kobler du sammen enheten og et tilbehør

1. Start Smart Connect™-appen. Hvis du åpner Smart Connect™ for første gang, tar du hurtig på OK for å lukke introduksjonsskjermen.
    2. Ta hurtig på Tilbehør og deretter på Icn sonynew window holo dark.
    3. Aktiver Bluetooth®-funksjonen hvis den ikke allerede er aktivert, og ta deretter hurtig på navnet på tilbehøret som du ønsker å koble sammen med.
    4. Angi kode hvis du blir bedt om det, eller bekreft samme kode på både enheten og tilbehøret.

Slik justerer du innstillingene for et tilkoblet tilbehør

1. Koble sammen enheten og tilbehøret.
    2. Start Smart Connect™-appen.
    3. Ta først hurtig på Tilbehør og deretter på navnet til det tilkoblede tilbehøret.
    4. Endre de ønskede innstillingene.