Hjelp oss å forbedre vår programvare

Du kan aktivere sending av bruksinformasjon fra enheten slik at Sony Mobile kan motta anonyme feilrapporter og statistikker som hjelper oss å forbedre vår programvare. Det blir ikke samlet inn personlige opplysninger.

Tillate sending av informasjon om bruk

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Om telefonen > Innstillinger for bruksinfo.
    3. Merk av for Send bruksinformasjon hvis det ikke allerede er merket av for dette.
    4. Trykk på Godta.