Innstillinger for e-postkonto

Slik fjerner du en e-postkonto fra enheten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på E-post.
    3. Trykk på Icn sony app calendar l og deretter på Innstillinger.
    4. Velg kontoen som skal fjernes.
    5. Trykk på Slett konto > OK.

Slik endrer du hvor ofte innboksen skal sjekkes

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på E-post.
    3. Trykk på Icn sony app calendar l og deretter på Innstillinger.
    4. Velg ønsket konto.
    5. Trykk på Kontroller frekvens > Kontrollfrekvens og velg et alternativ.

Slik konfigurerer du en automatisk fraværsmelding i Exchange ActiveSync-kontoen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på E-post.
    2. Trykk på Icn sony app calendar l og deretter på Innstillinger.
    3. Velg EAS (Exchange ActiveSync)-kontoen som skal ha en automatisk fraværsmelding.
    4. Trykk på Ikke på kontoret.
    5. Trykk på glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    6. Dersom det er nødvendig, merk av Angi tidsområde-avmerkingsboksen, og angi tidsperioden for det automatiske svaret.
    7. Legg fraværsmeldingen inn i hovedtekstfeltet.
    8. Trykk på OK for å bekrefte.