Montering

Enheten støtter kun nano-SIM-kort.

Sette inn minnekortet

Slik setter du inn nano-SIM-kortet

1. Med enheten vendt ned, åpne dekslet for nano-SIM-kort- og minnekortbrettet.
    2. Trekk ut brettet med fingerneglen.
    3. Plasser nano-SIM-kortet i riktig spor i brettet, og sett deretter brettet inn igjen.
    4. Lukk dekselet.

Note

Hvis du setter inn et nano-SIM-kort mens enheten er slått på, starter enheten på nytt automatisk.

Slik setter du inn et minnekort

1. Slå av enheten.
    2. Med enhetens skjerm vendt ned, åpne dekslet for nano-SIM-kort- og minnekortbrettet.
    3. Trekk ut brettet med fingerneglen.
    4. Plasser minnekortet i riktig spor i brettet, og sett deretter brettet inn igjen.
    5. Lukk dekselet.

Note

Hvis du drar ut brettet mens enheten er slått på, starter enheten på nytt automatisk.

Slik tar du ut nano-SIM-kortet

1. Åpne dekslet på nano-SIM-kort- og minnekortsporene.
    2. Bruk en fingernegl eller lignende, og dra ut nano-SIM-kortbrettet.
    3. Ta ut nano-SIM-kortet, og sett deretter inn brettet igjen.
    4. Lukk dekselet.

Slik tar du ut et minnekort

Ta ut minnekortet fra smarttelefon fra Sony
    1. Slå av enheten.
    2. Med enheten vendt ned, åpne dekslet for nano-SIM-kort- og minnekortbrettet.
    3. Trekk ut brettet med fingerneglen.
    4. Ta ut minnekortet, og sett deretter brettet inn igjen.
    5. Lukk dekselet.