Slik begrenser du anrop

Du kan blokkere alle eller visse kategorier av innkommende og utgående anrop. Hvis du har mottatt en PIN2-kode fra tjenesteleverandøren, kan du også bruke en liste over faste numre (Fixed Dialling Numbers - FDN) til å begrense utgående anrop. Hvis abonnementet ditt omfatter en mobilsvartjeneste, kan du sende alle innkommende anrop fra en bestemt kontakt direkte til mobilsvar. Hvis du ønsker å blokkere et bestemt nummer, kan du gå til Google Play™ og laste ned apper som støtter denne funksjonen.

Note

FDN støttes ikke av alle nettoperatører. Kontakt nettoperatøren for å kontrollere om SIM-kortet ditt eller nettjenesten støtter denne funksjonen.

Slik blokkerer du innkommende eller utgående anrop

1. På Startskjerm trykker du Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk Innstillinger > Anrop.
  3. Velg et SIM-kort.
  4. Trykk Anropssperring og velg et alternativ.
  5. Skriv inn passordet og trykk Slå på.

Note

Når du bruker anropsblokkering for første gang, må du taste inn et passord for å aktivere funksjonen for anropsblokkering. Deretter må du bruke samme passord dersom du vil redigere innstillingene for anropsblokkering.

Slik aktiverer eller deaktiverer du faste numre

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
  3. Velg et SIM-kort.
  4. Trykk på Faste numre.
  5. Velg Slå på faste nummer hvis du vil aktivere faste numre. Velg Slå av faste nummer hvis du vil deaktivere faste numre.
  6. Skriv inn PIN2-koden, og trykk på OK.

Slik får du tilgang til listen over godkjente anropsmottakere

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
  3. Trykk på Faste numre > Faste numre.

Slik endrer du PIN2-koden for SIM-kortet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
  3. Velg et SIM-kort.
  4. Trykk på Faste numre > Endre PIN2.
  5. Skriv inn den gamle PIN2-koden for SIM-kortet, og trykk på OK.
  6. Skriv inn den nye PIN2-koden for SIM-kortet, og trykk på OK.
  7. Bekreft den nye PIN2-koden, og trykk på OK.

Slik sender du innkommende anrop fra en bestemt kontakt direkte til mobilsvar

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app phonebook.
  3. Velg ønsket kontakt.
  4. Trykk på Icn sony conv new message > Icn sony key menu.
  5. Merk av for Alle anrop til mobilsvar.
  6. Trykk på LAGRE.