Spillelister

Du kan også opprette dine egne spillelister fra musikken som er lagret på enheten, på startsiden for musikk.

Slik oppretter du dine egne spillelister

1. Fra musikkstartskjermen berører du og holder nede navnet på albumet eller sangen som du vil legge til i en spilleliste.
    2. Trykk på Legg til i spilleliste > Opprett ny spilleliste i menyen som åpnes.
    3. Skriv inn et navn på spillelisten, og trykk på OK.

Tip

Du kan også åpne Musikk-startskjermmenyen, trykke på Spillelister og deretter på Icn sony browser add for å opprette en ny spilleliste.

Slik spiller du av egne spillelister

1. Åpne Musikk-menyen, og trykk deretter på Spillelister.
    2. Under Spillelister velger du den spillelisten du ønsker å åpne.
    3. Hvis du vil spille av alle sangene, trykker du på en sang eller på Tilfeldig rekkefølge.

Slik legger du til sanger i en spilleliste

1. Fra musikkstartskjermen blar du til sangen eller albumet som du vil legge til i en spilleliste.
    2. Berør og hold sang- eller albumtittelen, og ta deretter hurtig på Legg til i spilleliste.
    3. Ta hurtig på navnet til spillelisten som albumet eller sangen skal legges til i. Albumet eller sangen blir nå lagt til i spillelisten.

Slik fjerner du en sang fra en spilleliste

1. Berør og hold tittelen på sangen i en spilleliste for å fjerne den.
    2. Trykk på Fjern fra spilleliste.

Slik sletter du en spilleliste

1. Åpne Musikk-menyen, og trykk deretter på Spillelister.
    2. Berør og hold spillelisten du ønsker å slette.
    3. Trykk på Slett fra lagring.
    4. Trykk på SLETT for å bekrefte.

Note

Du kan ikke slette smarte spillelister.