Flere anrop

Hvis du har aktivert samtale venter, kan du håndtere flere anrop samtidig. Når funksjonen er aktivert, blir du varslet med et lydsignal hvis du mottar et annet anrop.

Note

Mobildata er utilgjengelig under anrop. Apper for blant annet e-post, surfing og sosiale nettverk fungerer hvis du er koblet til et ‎Wi-Fi‎ -nettverk.

Slik aktiverer eller deaktiverer du anrop venter

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
  3. Velg et SIM-kort.
  4. Trykk på Flere innstillinger.
  5. Trykk på Anrop venter for å aktivere eller deaktivere anrop venter.

Slik besvarer du et nytt anrop og setter det aktive anropet på vent

1. Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, drar du Icn sony btn detail call til høyre.
  2. Trykk på Sett anrop på vent.

Slik avviser du et nytt anrop

• Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, drar du Icn sony call slider dismiss til venstre.

Slik foretar du et anrop til

1. Ta hurtig på Icn sony dial contacts under et aktivt anrop. Anropslisten vises.
  2. Ta hurtig på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  3. Tast inn nummeret til mottakeren, og ta hurtig på Icn sony btn detail call. Det første anropet settes på vent.

Slik veksler du mellom flere anrop

• Hvis du vil bytte til et annet anrop og sette det gjeldende anropet på vent, trykker du på På vent.