Koble enheten til USB-tilbehør

Du kan bruke en USB-vertsadapter for å koble enheten til USB-tilbehør som f.eks. USB-masselagringsenheter eller en USB-mus. Hvis enheten har en mikro-USB-kontakt, trenger du ikke en USB-vertsadapter. USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Note

Denne enheten har en USB-port uten deksel. Hvis enheten har vært i kontakt med vann, må du forsikre deg om at USB-porten er helt tørr før du setter inn en USB-kabel.