Bakgrunn og temaer

Du kan tilpasse startskjermen til din egen stil ved å bruke bakgrunner og temaer.

Slik endrer du bakgrunnen på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område på Startskjerm til enheten vibrerer.
    2. Trykk på Bakgrunner og velg et alternativ.

Tip

Du kan også endre bakgrunnen for låseskjermen eller bruke samme bilde på både startskjermen og låseskjermen. Følg trinnene ovenfor, og trykk deretter på Album. Trykk på ønsket bilde, og velg et alternativ.

Slik velger du et tema

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Trykk på Temaer.
    3. Velg et alternativ:
      • Hvis du vil bruke et eksisterende tema, velg temaet og trykk deretter på BRUK TEMA.
      • Hvis du vil laste ned et nytt tema, trykker du på FÅ FLERE TEMAER.

Note

Når du endrer et tema, endres også bakgrunnen i enkelte apper.