Appoversikt

Note

Det kan hende at enkelte apper ikke er inkludert på enheten din, eller de støttes ikke av alle nettverk og/eller nettoperatører i alle områder.

Icn sony app gallery

Bruk Album-appen for å behandle, vise og redigere bildene og videoene dine.

Icn sony app amazon

Bla gjennom, søk etter og kjøp tusener av produkter direkte fra enheten din.

Icn sony app avg protection

Beskytt enheten din mot virus, skadelig programvare, spionprogrammer, nettfisking og utnyttelse på Internett.

Icn sony app calculator

Bruk Kalkulator-appen til å utføre enkle regnestykker.

Icn sony app calendar

Bruk Kalender-appen til å holde orden på arrangementer og avtaler.

Icn sony app camera

Bruk Kamera-appen til å ta bilder, og spille inn video.

Icn sony app chrome

Bruk Chrome-nettleseren til å navigere og vise nettsider og behandle bokmerker og tekst og bilder.

Icn sony app alarm

Bruk Klokke-appen til å angi forskjellige alarmer og tidsur.

Icn sony app phonebook

Bruk Kontakter-appen til å håndtere telefonnumre, e-postadresser og annen kontaktrelatert informasjon.

Icn sony app downloads

Få tilgang til dine nedlastede apper, dokumenter og bilder.

Icn sony app google drive

Lagre dokumentene og filene dine for enkel tilgang fra enhver enhet, del dem med venner og samarbeid med kollegaer.

Icn sony app email

Bruk E-post-appen for å sende og motta e-poster via både personlige og jobbkontoer.

Icn sony app facebook

Bruk Facebook™-appen for sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Icn sony app radio

Bla gjennom og lytt til FM-radiostasjoner.

Icn sony app gmail

Bruk Gmail™-appen til å lese, skrive og organisere e-postmeldinger.

Icn sony app google search

Søk etter informasjon på enheten din og på nettet.

Icn sony app google talk

Bruk Hangouts™-appen til å chatte med venner på Internett.

Icn sony app xperia lounge

Nyt musikk, filmer, apper og spill på enheten din, og få eksklusiv tilgang til unikt innhold som bare er tilgjengelig på Xperia™-enheter.

Icn sony app google maps

Vis hvor du befinner deg, finn andre steder og planlegg ruter med Google Maps™.

Icn sony app messaging

Bruk Meldinger-appen for å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Icn sony app music player

Bruk Musikk-appen for å organisere og spille musikk og lydbøker.

Icn sony app socialife

Vis nyhetsartikler fra News Suite.

Icn sony app dialer

Ring ved å slå nummeret manuelt eller ved hjelp av funksjonen for smartringing.

Icn sony app google photos

Organiser, søk eller bla gjennom alle dine bilder og videoer.

Icn sony app google movies and tv

Bruk Google Play Filmer & TV-appen til å se på filmer og TV-programmer du har kjøpt eller leid på Google Play.

Icn sony app google play music

Oppdag og spill av tusener av sanger med Google Play Musikk-appen.

Icn sony app market place

Bruk Play Store™-appen til å finne apper du vil kjøpe eller laste ned gratis.

Icn sony app play station

Hold kontakten med spillvenner og spillene du elsker å spille, handle på PlayStation®Store og mer.

Icn sony app settings

Optimer innstillingene etter dine egne behov.

Icn sony app spotify

Strøm musikk, bla gjennom samlingene til vennene dine eller diskografiene til artister, eller lag din egen radiokanal.

Icn sony app support

Bruk Brukerstøtte-appen til å få tilgang til brukerstøtte på enheten. Du kan for eksempel få tilgang til en brukerhåndbok, feilsøkingsinformasjon pluss tips og triks.

Icn sony app track id

Finn ut hvilken musikk som spilles der du er, og få informasjon om blant annet artist og album.

Icn sony app movies

Bruk Video-appen til å spille av videoer på enheten din og dele videoer med venner.

Icn sony app google voice search

Bruk stemmen til å søke etter ting på nettet.

Icn sony app weather new

Bruk Vær-appen til å vise værmeldinger.

Icn sony app whats new

Bruk What’s New-appen til å oppdage nye spill, apper og medieinnhold.

Icn sony app youtube

Bruk YouTube™ til å se på videoer fra brukere fra hele verden, og del dine egne.