Fargekorrigering

Innstillingene for fargekorrigering justerer hvordan fargene vises på skjermen for brukere som er fargeblinde eller som har problemer med å skille farger fra hverandre.

Slik aktiverer du fargekorrigering

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normalStartskjerm.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger >Tilgjengelighet > Fargekorrigering.
  3. Ta hurtig på på/av-bryteren.
  4. Ta hurtig på Korrigeringsmodus, velg deretter den aktuelle fargefølsomheten.

Note

Fargekorrigering er for tiden en prøvefunksjon og kan påvirke enhetens ytelse.