account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Xperia™-tips

    Med Xperia™-tips kan du få nyttig informasjon om enheten via varsler, og lære alt du trenger for å komme i gang.

    Slik aktiverer eller deaktiverer Xperia™-tips

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Xperia™-tips.
    3. Trykk på glidebryteren ved siden av for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer