account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Smart anropshåndtering

    Du kan håndtere innkommende anrop uten å berøre skjermen ved å slå på funksjonen for smart anropshåndtering. Når den er aktivert, kan du håndtere anrop på følgende måte:

    • Svare: Før enheten opp til øret.
    • Avvise: Rist enheten.
    • Ringelyd av: Legg enheten med forsiden ned.

    Slik aktiverer eller deaktiverer du Smart anropshåndtering

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
    3. Trykk på Smart anropshåndtering.
    4. Trykk på glidebryteren under Smart anropshåndtering.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer