Små apper

Små apper er miniatyrapper som kjører oppå andre apper på den samme skjermen, for å muliggjøre fleroppgavekjøring. Du kan for eksempel ha en åpen nettside som viser opplysninger om valutakurser og deretter åpne den lille Kalkulator-appen oppå nettsiden og utføre beregninger. Du kan åpne små apper-vinduet fra Nylig brukte apper-skjermen. Hvis du vil laste ned flere små apper, går du til Google Play™.

Oversikt over linjen med små apper

Slik åpner du en liten app

1. Trykk på Icn sony key open recent apps for å åpne vinduet for nylig brukte apper.
    2. Trykk på SMÅ APPER.
    3. Trykk på den lille appen som skal åpnes.

Tip

Du kan åpne flere små apper samtidig.

Slik lukker du en liten app

• Trykk på Icn sony close på vinduet til den lille appen.

Slik laster du ned en liten app

1. Trykk på Icn sony key open recent apps for å åpne vinduet for nylig brukte apper.
    2. Trykk på SMÅ APPER.
    3. Trykk på Icn sony add.
    4. Trykk på Icn sony app market place.
    5. Søk etter den lille appen som du vil laste ned, og følg deretter instruksjonene for å laste den ned og fullføre installasjonen.

Slik flytter du en liten app

• Når en liten app er åpen, berør og hold i øvre venstre hjørne på den lille pappen, og flytt den til ønsket posisjon.

Slik minimerer du en liten app

• Når en liten app er åpen, berør og hold i øvre venstre hjørne på den lille pappen, dra den deretter til høyre kant eller nederst på skjermen.

Tip

Enkelte små apper kan minimeres ved å trykke på Icn sony minimise-ikonet.

Slik fjerner du en liten app

1. Trykk på Icn sony key open recent apps.
    2. Finn og trykk på SMÅ APPER.
    3. Trykk på Icn sony key menu.
    4. Trykk på Avinstaller liten app, og velg deretter den lille appen du vil fjerne.
    5. Trykk på OK.

Slik legger du til en modul som en liten app

1. Trykk på Icn sony key open recent apps for å åpne vinduet for nylig brukte apper.
    2. Trykk på SMÅ APPER og deretter på Icn sony add.
    3. Trykk på Icn sony screen options widgets.
    4. Velg en modul.
    5. Tast inn et navn på modulen, hvis ønskelig, og trykk deretter på OK.

Slik endrer du navn på en modul

1. Trykk på Icn sony key open recent apps for å åpne vinduet for nylig brukte apper.
    2. Trykk på SMÅ APPER.
    3. Trykk på Icn sony key menu.
    4. Trykk på Endre navn på modul, og velg modulen du vil gi nytt navn.
    5. Tast inn navnet, og trykk deretter på OK.
    6. Trykk på Icn sony text input light enter.

Tip

Ikke alle moduler kan gis nytt navn.

Slik sletter du en modul

1. Trykk på Icn sony key open recent apps for å åpne vinduet for nylig brukte apper.
    2. Trykk på SMÅ APPER.
    3. Trykk på Icn sony key menu.
    4. Trykk på Slett modul.
    5. Velg ikonet for modulen du vil slette, og deretter trykker du på OK.
    6. Trykk på Icn sony text input light enter.

Tip

Ikke alle moduler kan slettes.