account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Aktive anrop

    Behandle anrop

    1 Avslutt en samtale
    2 Foreta et annet anrop
    3 Sett gjeldende samtale på vent eller hente opp samtalen igjen
    4 Tast inn DTMF-tall under et anrop
    5 Slå av mikrofonen under et anrop
    6 Slå på høyttaleren under en samtale

    Slik endrer du ørehøyttalervolumet under et anrop

    • Trykk volumtasten opp eller ned.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer