Slik kontrollerer du databruken

DU kan holde rede på datamengden som overføres til og fra enheten via mobildata eller ‎Wi-Fi‎ -tilkobling i en bestemt periode. Du kan for eksempel se hvor mye data de ulike appene bruker. Du kan også angi advarsler om databruk og grenser for data som overføres via mobildatatilkoblingen, slik at du kan unngå tilleggskostnader.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, er det kun eieren, dvs. den primære brukeren, som kan justere databrukinnstillingene. Justering av databrukinnstillingene kan være til hjelp for å få større kontroll over databruken, men er ikke en garanti mot tilleggskostnader.

Slik kan du redusere databruken

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk > Datasparing.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Slik slår du datatrafikk på eller av

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Trykk på Mobildatatrafikk-glidebryteren for å slå mobildata på eller av.

Tip

Når datatrafikk er slått av, kan du fremdeles opprette ‎Wi-Fi‎ - og Bluetooth®-tilkoblinger.

Slik angir du en advarsel om databruk

1. Kontroller at mobildata er slått på.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk > Faktureringssyklus.
    4. Du angir advarselsnivået ved å trykke på Advarsel for dataforbruk, angi ønsket datagrense og trykke på STILL INN. Du mottar et varsel når datatrafikkmengden nærmer seg det angitte nivået.

Slik angir du en grense for mobildata

1. Kontroller at mobildata er slått på.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    4. Trykk på glidebryteren ved siden av Angi datagrense.

Note

Mobildata blir automatisk slått av på enheten når mobildatabruken når den angitte grensen.

Slik kontrollerer du databruk ved de enkelte programmene

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
    3. Trykk på appen du vil kontrollere, og trykk deretter på Databruk.

Tip

Ytelsen til enkeltapper kan muligens påvirkes hvis de tilhørende databruksinnstillingene endres.

Slik kontrollerer du databruken

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Finn og trykk på Mobildatabruk for å vise informasjon om hvor mye data som er overført via mobildatatilkobling.
    4. Hvis du vil vise informasjon om hvor mye data som er overført via ‎Wi-Fi‎ -tilkobling, trykker du på Forbruk av Wi-Fi-data.