Dele og administrere bilder og videoer

Du kan dele bilder og videoer du har lagret på enheten. Du kan også administrere dem på ulike måter. Du kan for eksempel jobbe med bilder i bunter, dele bilder og koble dem til kontakter. Hvis du lagrer mange bilder på enheten, er det lurt å overføre dem til en datamaskin eller et eksternt lagringsmedium med jevne mellomrom for å unngå uforutsette tap av data. Det frigir også plass på enheten. Se Behandle filer ved hjelp av en datamaskin.

Note

Det kan hende du ikke kan kopiere, sende eller overføre opphavsrettsbeskyttede elementer. I tillegg er det mulig at noen elementer ikke kan sendes hvis filstørrelsen er for stor.

Slik deler du et bilde eller en video

1. Finn og trykk på bildet eller videoen du vil dele i Albumer.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony home tap app share.
    3. Trykk på appen du vil bruke for å dele bildet, og følg de aktuelle trinnene for å sende det.

Slik bruker du et bilde som kontaktbilde

1. Når du viser et bilde, trykker du på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykker deretter på Icn sony key menu > Bruk som > Kontaktbilde.
    2. Velg en kontakt, og rediger deretter bildet etter ønske.
    3. Trykk på LAGRE.

Slik bruker du et bilde som bakgrunn

1. Når du viser et bilde, trykke på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony key menu > Bruk som > Bakgrunn.
    2. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik roterer du et bilde

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony key menu.
    2. Trykk på Roter og velg et alternativ. Bildet lagres i det nye formatet.

Slik sletter du et bilde eller en video

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony menu delete.
    2. Trykk på SLETT.

Slik arbeider du med bilde- eller videogrupper i Album

1. Når du viser miniatyrer av bilder og videoer i Album, berører du og holder et element til det er uthevet.
    2. Trykk på andre elementer du ønsker å jobbe med, for å velge dem. Hvis du ønsker å velge alle elementene, trykker du på Icn sony key menu og deretter på Velg alle.
    3. Bruk verktøyene i verktøylinjen for å jobbe med de valgte elementene.