Sende og motta e-postmeldinger

Oversikt over e-postinnboks
    1 Vis menyen og en liste over alle e-postkontoer og mapper
    2 Sortere e-postmeldinger
    3 Søk etter e-postmeldinger
    4 Få tilgang til innstillinger og andre alternativer
    5 Skrive en e-postmelding
    6 Liste over e-postmeldinger

Slik laster du ned nye e-postmeldinger

• Når e-postinnboksen er åpen, sveiper du nedover på meldingslisten.

Note

Før du prøver å laste ned nye e-postmeldinger, sørg for at du har en fungerende datatilkobling.

Slik leser du e-postmeldinger

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på E-post .
    3. Hvis du har flere e-postkontoer, trykker du på Icn sony app calendar l og velger kontoen du vil sjekke. Hvis du vil sjekke alle e-postkontoene samtidig, trykker du på Icn sony app calendar l og deretter på Kombinert innboks.
    4. Bla opp eller ned og trykk på e-posten som skal leses, i innboksen med e-post.

Slik oppretter og sender du en e-postmelding

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på E-post.
    2. Hvis du bruker flere e-postkontoer, trykk på Icn sony app calendar l, og velg kontoen som e-posten skal sendes fra.
    3. Trykk på Icn sony conv new message, skriv deretter inn mottakeren navn eller e-postadresse, og velg én eller flere mottakere i rullegardinlisten.
    4. Tast inn e-postemnet og meldingsteksten, og trykk deretter på Icn sony menu send holo light.

Slik svarer du på en e-postmelding

1. I innboksen med e-post finner du og tar hurtig på meldingen som du vil svare på. Deretter tar du hurtig på Svar eller Svar alle.
    2. Skriv svar, og ta deretter hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik videresender du en e-postmelding

1. I innboksen med e-post finner du og tar hurtig på meldingen som skal videresendes. Deretter tar du hurtig på Videresend.
    2. Skriv inn mottakerens navn eller e-postadresse, og velg én eller flere mottakere i rullegardinlisten.
    3. Skriv inn meldingsteksten, og ta deretter hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik lagrer eller viser du et vedlegg som fulgte med en e-postmelding

1. Finn og trykk på e-postmeldingen som inneholder vedlegget som skal vises. E-postmeldinger med vedlegg er merket med Icn sony menu attachment.
    2. Når e-postmeldingen er åpnet, finner du vedlegget i selve e-posten og trykker på LAGRE eller VIS ved siden av det.

Slik lagrer du en avsenders e-postadresse i kontaktene dine

1. Finn og trykk på en melding i e-postinnboksen.
    2. Trykk på avsenderens navn, trykk på Legg til i kontakter, og trykk deretter på OK.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller trykk på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene om ønskelig, og trykk deretter på LAGRE.