Skjerminnstillinger

Slik justerer du lysstyrken på skjermen manuelt uavhengig av lysforhold

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm, og trykk på Lysstyrke som kan tilpasses-glidebryteren for å deaktivere denne funksjonen, hvis den ikke allerede er det.
    3. Trykk på Lysstyrkenivå.
    4. Dra glidebryteren for å justere lysstyrken.

Tip

Batteriet kan vare lenger hvis du reduserer lysstyrkenivået.

Slik aktiverer du vibrer ved trykk

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Andre lyder.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Vibrer ved trykk til På-posisjonen. Telefonen vil nå vibrere når du trykker på funksjonstaster.

Slik justerer du inaktivitetstiden før skjermen slås av

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Hvilemodus.
    3. Velg et alternativ.

Tip

Hvis du vil slå av skjermen raskt, trykker du raskt på strømknappen Icn sony key and power k90.

Slik justerer du skriftstørrelsen

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Skriftstørrelse.
    3. Velg det foretrukne valget.

Slik justerer du skjermstørrelsen

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Skjermstørrelse.
    3. Dra glidebryteren for å velge ønsket alternativ.

Slik justerer du hvitbalansen for skjermen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Hvitbalanse.
    3. Dra glidebryterne til ønsket posisjon for å justere hvitbalansen.

Tip

Hvis du vil tilbakestille innstillingene for hvitbalanse tilbake til standardinnstillingene, trykker du på Icn sony key menu> Standardverdier.

Smart kontroll av bakgrunnslys

Smart kontroll av bakgrunnslys holder skjermen på så lenge du holder enheten i hånden. Så snart du legger ned enheten, blir skjermen slått av i henhold til innstillingene for hvilemodus.

Slik aktiverer eller deaktiverer du funksjonen for smart bakgrunnsbelysning

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Smart bakgrunnsbelysning.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Skjermfesting

Bruk skjermfesting for å angi at enheten bare skal vise skjermen for en bestemt app. Hvis du for eksempel spiller et spill og tilfeldig berører Hjem-navigasjonstasten, forhindrer funksjonen for skjermfesting at den aktive spillappskjermen minimeres. Du kan også bruke denne funksjonen hvis du låner enheten bort til en annen person, slik at vedkommende bare får tilgang til én app. Du kan for eksempel låne bort enheten til noen som ønsker å ringe, og feste skjermen til kameraappen slik at personen ikke får tilgang til apper som for eksempel e-post.

Note

Skjermfesting er ikke en sikkerhetsfunksjon og forhindrer ikke at andre brukere kan oppheve skjermfestingen og få tilgang til enheten. For å beskytte dataene bør du angi at enheten ber om PIN-kode, passord eller mønster for skjermlåsing før skjermfestingen kan oppheves.

Aktivere eller deaktivere skjermfesting

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Sikkerhet > Skjermfesting.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    4. Hvis du har aktivert skjermfesting, kan du trykke på Lås enheten under løsning av apper-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere denne ekstra sikkerhetsfunksjonen.

Tip

Det er ikke nødvendig å ha et mønster, en PIN-kode eller et passord for at skjermfesting skal fungere.

Slik fester du en skjerm

1. Kontroller at skjermfesting er aktivert på enheten.
    2. Åpne en app og gå til skjermen du vil feste.
    3. Trykk på Icn sony key open recent apps.
    4. Hvis du vil vise skjermfestingsikonet Icn sony screen pinning, sveiper du oppover.
    5. Trykk på Icn sony screen pinning.
    6. I vinduet som vises, trykker du på Skjønner.

Slik løsner du en skjerm

• På den festede skjermen berør du og holder nede Icn sony key and back til skjermen er løsnet.

Tip

Hvis du valgte et sikkerhetsalternativ da du aktiverte skjermfestingsfunksjonen, må du angi mønsteret, PIN-koden eller passordet for å låse opp enheten før du kan løsne skjermen igjen.