Slik organiserer du e-postmeldinger

Slik sorterer du e-postene dine

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på E-post.
    3. Hvis du bruker flere e-postkontoer, trykker du på Icn sony app calendar l og velger kontoen med e-postene du vil sortere. Hvis du vil sortere e-post i alle e-postkontoene samtidig, trykker du på Icn sony app calendar l og deretter på Kombinert innboks.
    4. Trykk på Icn sony email sort, og velg deretter en sorteringsmetode.

Slik søker du etter e-postmeldinger

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på E-post.
    2. Hvis du bruker flere e-postkontoer, trykker du på Icn sony app calendar l og velger kontoen du vil sjekke. Hvis du vil søke i alle e-postkontoene samtidig, trykker du på Icn sony app calendar l og deretter på Kombinert innboks.
    3. Trykk på Icn sony menu search.
    4. Angi søketeksten, og trykk deretter på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søkeresultatet vises i en liste sortert etter dato. Trykk på e-postmeldingen du vil åpne.

Slik viser du alle mapper for en e-postkonto

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og finn deretter og trykk på E-post.
    2. Trykk på Icn sony app calendar l og velg deretter kontoen du vil sjekke.
    3. Velg Vis alle mapper under kontoen du vil sjekke.

Slik sletter du e-postmeldinger

1. Trykk på og hold nede meldingen du vil slette til enheten vibrerer.
    2. Merk avmerkingsboksene for meldingene du vil slette.
    3. Trykk på Icn sony menu delete

Note

Du kan også knipse en melding til høyre for å slette den.

Slik flytter du en e-postmelding til en annen mappe

1. Knips meldingen som skal flyttes til venstre i innboksen med e-post.
    2. Ta hurtig på Flytt, og velg deretter en mappe.