Vedlikehold ved hjelp av en datamaskin

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion er en programvaretjeneste som tilbyr en samling av verktøy og apper du kan bruke når enheten kobles til en datamaskin. Med Xperia™ Companion kan du:

• Oppdatere eller reparere enhetens programvare.
    • Overføre innholdet ditt fra en gammel enhet ved bruk av Xperia™ Transfer.
    • Sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold på datamaskinen.
    • Synkronisere multimedieinnhold – bilder, videoer, musikk og spillelister – mellom enheten og datamaskinen.
    • Bla gjennom filer på enheten.

Hvis du vil bruke Xperia™ Companion, trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling som kjører ett av følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
    • Mac OS® X 10.11 eller nyere

Lær mer og last ned Xperia™ Companion for Windows eller Xperia™ Companion for Mac.

Behandle filer ved hjelp av en datamaskin

Koble enheten til en Windows®-datamaskin med en USB-kabeltilkobling for enkelt å kunne overføre og behandle filer.

Når de to enhetene er sammenkoblet, kan du velge om du vil lade enheten, overføre filer eller bruke den til MIDI-inndata. Datamaskinen din registrerer enheten når du velger tilkoblingsmodusen Överføre filer. Standard tilkoblingsmodus er alltid satt til å lade denne enheten.

Med Xperia™ Companion får du tilgang til filsystemet på enheten din. Hvis du ikke har installert Xperia™ Companion, blir du bedt om å installere det når du kobler enheten til datamaskinen.

Note

Du må alltid bruke en USB-kabel som er beregnet for akkurat din Xperia™-modell, og du må se til at den er helt tørr.

USB-tilkoblingsmodus

Du kan bruke tilkoblingsmodusen Överføre filer til å behandle filer og oppdatere enhetsprogramvaren. Denne USB-modusen brukes med Microsoft® Windows®-datamaskiner. Lading er aktivert som standard.

Ved bruk av å bruke enheten som MIDI-modus kan enheten fungere som MIDI-inndata for musikkinstrumentapper.

Slik bytter du USB-tilkoblingsmodus

1. Koble en USB-kontakt til enheten.
    2. Dra statuslinjen nedover, og trykk deretter på å lade denne enheten.
    3. Trykk på Överføre filer eller å bruke enheten som MIDI slik du ønsker.