Favoritter

Kontakter du merker som favoritter, vises under favorittfanen i Kontakter-appen sammen med kontaktene du bruker oftest, eller «toppkontakter». Dette gir deg raskere tilgang til disse kontaktene.

Slik merker eller avmerker du en kontakt som favoritt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på kontakten du vil legge til eller fjerne fra favoritter.
    3. Ta hurtig på Icn sony infiniteview favorite btn.

Slik viser du favorittkontaktene

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Favoritter.