Redigere tekst

Du kan velge, beskjære, kopiere og lime inn tekst idet du skriver. Du kan få tilgang til redigeringsvalgene ved å ta hurtig to ganger på teksten som er lagt inn. Da blir redigeringsvalgene tilgjengelige i programlinjen.

Linje for tekstredigering

Etter at du har valgt tekst ved å trykke to ganger på et ord, vises en redigeringslinje med flere verktøy:

• Klipp ut
    • Kopier
    • Lim inn
    • Del
    • Merk alt
    • Hjelp

Note

Lim inn-alternativet vises bare når du har lagret tekst på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Tast inn noe tekst, ta deretter hurtig to ganger på teksten. Ordet du tar hurtig på, utheves av klaffer på begge sider.
    2. Dra klaffene mot venstre eller høyre for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Tast inn noe tekst, ta deretter hurtig to ganger på tekstfeltet for å få programlinjen til å vises.
    2. Velg teksten du vil redigere, og bruk deretter programlinjen til å gjør de ønskede endringene.

Slik bruker du forstørrelsesfunksjonen

• Når du skriver inn tekst, tar du hurtig på og holder nede tekstfeltet for å vise teksten forstørret, og for å plassere markøren der du ønsker innen tekstfeltet.