Slik legger du til og redigerer kontakter

Slik legger du til en kontakt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony btn add contact.
    3. Hvis du har synkronisert kontaktene dine med én eller flere kontoer, og du legger til en kontakt for første gang, må du velge kontoen du vil legge kontakten til i. Alternativt kan du trykke på Nettbrettkontakt hvis du bare vil bruke og lagre denne kontakten på enheten.
    4. Skriv inn eller velg ønsket informasjon for kontakten.
    5. Når du er ferdig, trykker du på LAGRE.

Note

Når du har lagret en kontakt til en konto, vises denne kontoen som standardkonto for lagring neste gang du legger til en kontakt. Hvis du vil endre hvilken konto en kontakt lagres til, må du opprette kontakten på nytt og lagre den til riktig konto.

Slik redigerer du en kontakt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på Icn sony edit contact.
    3. Rediger den ønskede informasjonen.
    4. Når du er ferdig, trykker du på LAGRE.

Note

Enkelte synkroniseringstjenester tillater ikke redigering av kontaktdetaljer.

Slik legger du til et bilde til en kontakt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på Icn sony edit contact.
    3. Trykk på Icn sony camera cap mode normal, velg en metode for å legge til kontaktbildet, og rediger det etter ønske.
    4. Når du har lagt til bildet, trykker du på LAGRE.

Tip

Du kan også legge til et bilde til en kontakt fra Album-appen. Hvis du ønsker å legge til et bilde som er lagret på en Internett-konto, må du laste ned bildet først.

Slik sletter du kontakter

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Berør og hold nede den kontakten du vil slette.
    3. Hvis du vil slette flere eller alle kontakter, merker du av for kontaktene du vil slette.
    4. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Slett kontakt.
    5. Trykk på SLETT for å bekrefte.

Slik redigerer du kontaktinformasjon om deg selv

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på MEG og deretter på Icn sony edit contact.
    3. Skriv inn ny informasjon, eller foreta endringene du vil ha.
    4. Når du er ferdig, trykker du på LAGRE.