Har du prøvd dette?

Her er noen ting du burde prøve hvis du har fått problemer med enheten din:

Starte på nytt

• Trykk på og hold nede på/av-tasten. I menyen som åpnes, tar du hurtig på Start på nytt. Enheten skal starte på nytt automatisk.

• Hvis omstarten som beskrives ovenfor, ikke fungerer, løsner du dekselet over minnekortsporet. Deretter trykker du på og holder nede OFF-knappen ved hjelp av en pennespiss eller lignende. Vent til enheten har slått seg av automatisk, og start den deretter på nytt.

Oppdatering

Tilbakestilling

• Tilbakestill enheten til de opprinnelige innstillingene. Under Innstillinger trykker du på Sikkerhetskopier/tilbakestilling > Fabrikkinnstillinger > Tilbakestill nettbrettet > Fjern alt. Ikke glem å sikkerhetskopiere viktige data du har lagret på internminnet på enheten.

Note

Hvis du har aktivert sikkerhetsfunksjonen, Protection by my Xperia, på enheten, blir du bedt om å angi påloggingsinformasjonen for Google™-kontoen som du brukte til å aktivere Protection by my Xperia, når du har utført en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene.

• Hvis du ikke klarer å få tilgang til Innstillinger-menyen på enheten, kobler du den til en datamaskin og bruker Xperia™ Companion-programvaren til å tilbakestille enheten. Åpne Xperia™ Companion på datamaskinen, og klikk på Reparasjon av programvare. Følg instruksjonene på skjermen. Ikke glem å sikkerhetskopiere viktige data du har lagret på internminnet på enheten. Hvis du vil ha mer informasjon og installasjonsveiledninger, kan du gå til Xperia™ Companion-nettsiden for Windows eller Mac OS.