Musikk-meny

Musikk-menyen gir deg en oversikt over alle sangene på enheten. Her kan du håndtere dine albumer og spillelister.

Musikk-portal

1 Gå tilbake til startsiden for musikk
    2 Vis den gjeldende avspillingskøen
    3 Bla gjennom alle spillelister
    4 Bla gjennom alle artister
    5 Bla gjennom album
    6 Bla gjennom alle sanger
    7 Bla gjennom alle sjangere
    8 Bla gjennom alle mapper
    9 Spill en delt musikkfil på en annen enhet
    10 Vis alle filer du abonnerer på eller har lastet ned i Podcast
    11 Åpne innstillingsmenyen for Musikk-appen.
    12 Åpne støttemenyen for Musikk-appen.

Slik åpner du Musikk-menyen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app music player.
    2. Trykk på Icn sony app calendar l.

Slik går du tilbake til musikkstartskjermen

• Når Musikk-menyen er åpen, trykker du på Hjem eller bare enkelt på skjermen til høyre for menyen.

Slik sletter du en sang

1. Fra Musikk-menyen blar du til sangen du vil slette.
    2. Berør og hold sangtittelen, og trykk deretter på Slett fra lagring i listen som vises.
    3. Trykk på SLETT for å bekrefte.

Note

Du kan ikke slette en sang som spilles av.