Tilknytning med Xperia Link™

Hvis du har en Xperia™-enhet, kan du dele Internett-tilkoblingen med en annen Xperia™-enhet. På denne måten kan enheten kobles til Internett uten å ha eget SIM-kort eller egen datatilkobling. Denne funksjonen er nyttig når du er på farten, og enheten har ikke eller støtter ikke en mobildata- eller ‎Wi-Fi‎ -tilkobling på nettbrettet. Før du bruker tilknytning med Xperia Link™, må du sørge for at Xperia Link™-appen er installert og satt opp på begge enheter. I tillegg må Xperia™-enheten ha et kamera med autofokus.

Note

Xperia Link™-appen støttes bare av Xperia™-enheter som kjører Android™ 4.0 eller nyere. Hvis Xperia Link™-appen ikke er forhåndsinstallert på Xperia™-enheten din, kan du laste den ned fra Google Play™.

Slik kobler du nettbrettet til en Xperia™-enhet hjelp av NFC

1. Kontroller at NFC- og Android Beam-funksjonen er aktivert på begge Xperia™-enhetene, og at de har en aktiv Internett-tilkobling.
    2. Nettbrettet: Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal > Xperia Link > Legg til enhet. Deretter følger du instruksjonene for å fullføre konfigureringen. Når konfigureringen er fullført, vises en QR Code™ på skjermen. Du kan ignorere denne koden.
    3. Den andre enheten: På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal > Xperia Link > Legg til enhet.
    4. Hold enheten med ryggen mot hverandre slik at NFC-registreringsområdene på hver enhet berører hverandre.
    5. Når Trykk på skjermen for å overføre trådløst vises, berører du skjermen på en av enhetene.
    6. Bekreft tilkoblingen ved å trykke på OK.