Wi-Fi

Bruk ‎Wi-Fi‎ for å surfe på Internett, laste ned apper og sende og motta e-poster. Når du har koblet til et ‎Wi-Fi‎ -nettverk, husker enheten nettverket og kobler automatisk til neste gang nettverket er innenfor rekkevidde.

Enkelte ‎Wi-Fi‎ -nettverk krever at du logger på en nettside før du får tilgang. Kontakt den aktuelle ‎Wi-Fi‎ -administratoren hvis du vil ha mer informasjon.

Tilgjengelige ‎Wi-Fi‎ -nettverk kan være åpne eller sikre:
    • Åpne nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi signal 4 ved siden av ‎Wi-Fi‎ -nettverksnavnet.
    • Sikrede nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi lock ved siden av ‎Wi-Fi‎ -nettverksnavnet.

Note

Enkelte ‎Wi-Fi‎ -nettverk vises ikke i listen over tilgjengelige nettverk fordi de ikke kringkaster nettverksnavnet (SSID). Hvis du vet nettverksnavnet, kan du legge det til manuelt i listen over tilgjengelige ‎Wi-Fi‎ -nettverk.

Slik slår du Wi-Fi på eller av

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere ‎Wi-Fi‎ .

Note

Det kan ta noen sekunder før ‎Wi-Fi‎ aktiveres.

Slik kobler du til et Wi-Fi-nettverk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Trykk på glidebryteren for å slå på ‎Wi-Fi‎ . Alle tilgjengelige ‎Wi-Fi‎ -nettverk vises.
    4. Trykk på et ‎Wi-Fi‎ -nettverk for å koble til det. Angi passord for sikrede nettverk. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen når du er koblet til.

Tip

Trykk på Icn sony key menu og deretter på Oppdater for å søke etter nye tilgjengelige nettverk. Hvis du ikke kan koble til et ‎Wi-Fi‎ -nettverk, kan du se de aktuelle feilsøkingstips.

Slik legger du til et Wi-Fi-nettverk manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Rull ned og trykk på Icn sony fingerprint add på slutten av elementene som er oppført.
    4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
    5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    6. Angi et passord om nødvendig.
    7. Hvis du vil redigere avanserte alternativer som proxy- og IP-innstillinger, trykker du på Avanserte alternativer og redigerer alternativene slik du ønsker.
    8. Trykk på LAGRE.

Note

Kontakt administratoren for ‎Wi-Fi‎ -nettverket for å få nettverks-SSID og passord.

Øke signalstyrken for Wi-Fi

Wi-Fi-antenne

Du kan gjøre flere ting for å forbedre ‎Wi-Fi‎ -mottaket:

• Flytt enheten nærmere ‎Wi-Fi‎ -tilgangspunktet.
    • Flytt ‎Wi-Fi‎ -tilgangspunktet bort fra alle potensielle hindringer eller forstyrrelser.
    • Ikke dekk til ‎Wi-Fi‎ -antenneområdet på enheten (det merkede området på illustrasjonen).

Wi-Fi®-innstillinger

Når du er koblet til et ‎Wi-Fi‎ -nettverk eller når det finnes tilgjengelige ‎Wi-Fi‎ -nettverk i nærheten, kan du se statusen til disse nettverkene. Du kan også få enheten til å varsle deg når et åpent ‎Wi-Fi‎ -nettverk registreres.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Wi-Fi-nettverksvarsler

1. Slå på ‎Wi-Fi‎ hvis det ikke allerede er på.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    4. Trykk på Icn sony menu settings og deretter på Varsling om nettverk-glidebryteren.

Slik viser du detaljert informasjon om et tilkoblet Wi-Fi-nettverk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Trykk på ‎Wi-Fi‎ -nettverket som du er koblet til. Detaljert nettverksinformasjon vises.

Slik legger du til en hvileinnstilling for Wi-Fi

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Trykk på Icn sony menu settings og deretter på La Wi-Fi være på i dvalemodus.
    4. Velg et alternativ.

Slik finner du MAC-adressen til enheten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Trykk på Icn sony menu settings. MAC-adresse vises i listen.

WPS

WPS ( ‎Wi-Fi‎ Protected Setup) er en standard for trådløse nettverk som hjelper deg å opprette sikre trådløse nettilkoblinger. Med WPS kan du enkelt konfigurere WPA-kryptering ( ‎Wi-Fi‎ Protected Access®) for å sikre nettverket ditt. I tillegg kan du legge til nye enheter til et eksisterende nettverk uten å måtte taste inn lange passord.

Bruk en av disse metodene for å aktivere WPS:
    • Trykknappmetode – trykk helt enkelt på en knapp på en WPS-støttet enhet, f.eks. en ruter.
    • PIN-kodemetode – enheten oppretter en tilfeldig PIN-kode som du taster inn på den WPS-støttede enheten.

Slik kobler du til et Wi-Fi-nettverk med en WPS-knapp

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Slå på ‎Wi-Fi‎ hvis det ikke allerede er på.
    4. Trykk på Icn sony key menu og Flere funksjoner > Knapp for automatisk WPS-levering, og trykk deretter på WPS-knappen på den WPS-støttede enheten.

Slik kobler du til et Wi-Fi-nettverk med en PIN-kode for WPS

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi .
    3. Slå på ‎Wi-Fi‎ hvis det ikke allerede er på.
    4. Trykk på Icn sony key menu > Flere funksjoner > Skriv inn WPS-kode.
    5. På den WPS-støttede enheten angir du PIN-koden som vises på enheten.