Virtuelle private nettverk (VPN-nettverk)

Bruk enheten til å koble til virtuelle private nettverk (VPN-nettverk), som gir deg tilgang til ressurser i et sikret lokalnettverk fra et offentlig nettverk. VPN-tilkoblinger brukes for eksempel ofte av bedrifter og utdanningsinstitusjoner for å gi brukere tilgang til intranett og andre interne tjenester når de er utenfor det interne nettverket, for eksempel når de er ute og reiser.

VPN-tilkoblinger kan konfigureres på mange måter, avhengig av nettverket. Enkelte nettverk kan kreve at du overfører og installerer et sikkerhetssertifikat på enheten. Hvis du vil ha detaljert informasjon om hvordan du konfigurerer en tilkobling til et virtuelt privat nettverk, kan du kontakte firmaets eller organisasjonens nettverksadministrator.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, må du kanskje logge på som eier, dvs. den primære brukeren, for å justere VPN-innstillingene.

Slik legger du til et virtuelt privat nettverk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > VPN.
    3. Trykk på Icn sony menu add.
    4. Velg hva slags VPN du vil legge til.
    5. Angi VPN-innstillingene.
    6. Trykk på LAGRE.

Slik kobler du til et virtuelt privat nettverk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > VPN.
    3. Trykk på VPN-nettverket du vil koble til, i listen over tilgjengelige nettverk.
    4. Skriv inn den nødvendige informasjonen.
    5. Trykk på Koble til.

Slik kobler du fra et VPN

1. Trykk to ganger på statuslinjen for å åpne varselpanelet.
    2. Trykk på varselet for VPN-tilkoblingen for å deaktivere.