Slik viser du bilder og videoer

Bruk albumappen til å vise bilder og spille av videoer som du har spilt inn med kameraet, eller for å vise lignende innhold som er lagret på enheten. Alle bildene og videoene vises i et kronologisk sortert rutenett.

Oversikt over rutenett på albumkameraet
    1 Trykk på Icn sony app calendar l for å åpne Album-startskjermmenyen
    2 Vis menyvalg
    3 En fremvisning av alle bildene eller videoene dine, eller de som er lagt til i favoritter
    4 Dra den venstre kanten av skjermen til høyre for å åpne Album-startskjermmenyen
    5 Datoen for elementene i gruppen
    6 Trykk på bildet eller videoen du ønsker å vise
    7 Rull opp eller ned for å vise innhold

Slik viser du bilder og videoer

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Album.
    3. Trykk på bildet eller videoen du vil vise. Hvis du blir bedt om det, trykker du på Icn sony semc music play normal.
    4. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Tip

Hvis du vil at skjermen skal roteres automatisk hver gang enheten snus sidelengs, trykker du på Roter skjerm automatisk under Innstillinger > Skjerm > Skjermrotering.

Slik endrer du størrelsen på miniatyrene

• Når bilder og videoer skal vises i albumet, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik zoomer du i et bilde

• Når et bilde vises, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik starter du en bildefremvisning

1. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony key menu > Fremvisning for å starte spilling av alle bildene i et album når et bilde vises.
    2. Trykk på et bilde for å avslutte fremvisningen.

Slik spiller du av en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil spille av.
    2. Trykk på Icn sony semc music play normal.
    3. Hvis ingen avspillingskontroller vises, trykker du på skjermen for å vise dem. Trykk på skjermen igjen for å skjule kontrollene.

Slik stanser du en video midlertidig

1. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Trykk på Icn sony semc music pause normal.

Slik spoler du en video fremover og tilbake

1. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Dra indikatoren i fremdriftsfeltet mot venstre for å spole tilbake, og mot høyre for å spole fremover.

Slik justerer du lydvolumet for en video

• Trykk volumtasten opp eller ned.