Slik bruker du berøringsskjermen

Ta hurtig på

Trykk på skjermen

• Åpne eller velg et element.
    • Merk av for eller fjern merket for avkrysningsboksen eller alternativet.
    • Skriv inn tekst ved hjelp av skjermtastaturet

Berøre og holde nede

Berøre og holde nede

• Flytt et element.
    • Aktiver en elementspesifikk meny.
    • Aktivere valgmodus, for eksempel for å velge flere elementer fra en liste.

Slik bruker du knip og spredning

Zoome med to

• Zoom inn eller ut på websider, bilder og kart og når du tar bilder og tar opp videoer.

Dra-funksjon

Rulle

• Bla oppover eller nedover i en liste.
    • Bla til venstre eller høyre, for eksempel mellom startskjermruter.

Knipsing

Knipse

• Bla raskt i for eksempel en liste eller en webside. Du kan stoppe rullebevegelsen ved å ta hurtig på skjermen.