account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slik bruker du News Suite-appen

    News Suite er en ny to-i-ett-nyhetsapp med et nytt to-fanekonsept: bytt mellom Nyheter-fanen der du kan finne ut alt om aktuelle nyheter og Mine feeder-fanen der du kan lese om nyheter som er relevante for dine interesser.

    Note

    News Suite-appen er ikke tilgjengelig i alle markeder.

    Slik åpner du News Suite-appen

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Icn sony app socialife.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer