Slik overfører du kontakter

Det finnes flere måter å overføre kontakter til den nye enheten på. Du kan synkronisere kontakter fra en Internett-konto, eller importere kontakter direkte fra en annen enhet.

Slik overfører du kontakter ved bruk av en Internett-konto

Hvis du synkroniserer kontaktene i den gamle enheten eller datamaskinen med en Internett-konto, for eksempel Google Sync™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved bruk av denne kontoen.

Slik synkroniserer du kontakter på den nye enheten din med en synkroniseringskonto

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Administrer kontoer.
    3. Velg kontoen du vil synkronisere kontaktene med, og trykk deretter på Icn sony key menu > Synkroniser nå.

Note

Du må logge deg på den aktuelle synkroniseringskontoen før du kan synkronisere kontaktene dine med den.

Andre fremgangsmåter for overføring av kontakter

Du kan overføre kontakter fra den gamle til den nye enheten på flere andre måter. Du kan f.eks. kopiere kontakter til et minnekort, bruke Bluetooth®-teknologi eller lagre kontakter på et SIM-kort. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik importerer du kontakter fra et minnekort

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importering/eksportering > Import fra SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    4. Trykk på SD-kort.
    5. Velg filene du vil importere, ved å trykke på dem.

Slik importerer du kontakter ved hjelp av Bluetooth®-teknologi

1. Kontroller at Bluetooth®-funksjonen er aktivert og at enheten er angitt som synlig.
    2. Når du blir varslet om en innkommende fil til enheten din, drar du statuslinjen nedover og tar hurtig på varselet for å godta filoverføringen.
    3. Ta hurtig på Godta for å begynne filoverføringen.
    4. Dra statuslinjen nedover. Når overføringen er fullført, tar du hurtig på varselet.
    5. Ta hurtig på den mottatte filen, og velg hvor du vil lagre kontaktene.

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

Note

Når du overfører kontakter til eller fra et SIM-kort, kan det hende at noen av dem blir duplisert. Du finner informasjon om hvordan du kan løse dette, i Slik unngår du duplikatoppføringer i Kontakter-appen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu , og trykk deretter på Importering/eksportering > Importer fra SIM-kort.
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    4. Velg kontaktene du vil importere. Finn og trykk på kontakten for å importere en individuell kontakt. Trykk på Icn sony key menu og deretter Importer alle for å importere alle kontakter.