Ta bilder og spille inn videoer

Kameraoversikt
    1 Zoom inn eller ut
    2 Bytt mellom front- og hovedkamera
    3 Velg opptaksmodus
    4 Frontkamera
    5 Lagre sted
    6 Vis bilder og videoer
    7 Ta bilder eller spill inn videoer
    8 Innstillinger for opptaksmodus
    9 Gå tilbake et trinn eller avslutt kameraet

Slik tar du et bilde fra låseskjermen

1. Du aktiverer skjermen ved å trykke raskt på strømknappen Icn sony key and power k90.
    2. Du aktiverer kameraet ved å berøre og holde nede Icn sony camera cap mode normal og deretter sveipe hvor som helst.
    3. Når kameraet er åpnet, trykker du på Icn sony camera onscreen lock button.

Slik tar du et bilde ved å trykke på kameraknappen

1. Aktiver kameraet.
    2. Rett kameraet mot motivet.
    3. Trykk på kameraknappen Icn sony camera onscreen button på skjermen. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp kameraknappen.

Slik tar du en selfie ved hjelp av frontkameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Trykk på Icn sony cam front main.
    3. Trykk på kameratasten Icn sony camera onscreen lock button på skjermen for å ta bildet.

Slik bruker du zoomfunksjonen

• Når kameraet er åpent, knip sammen eller fra hverandre på kameraskjermen.
    • Du kan også bruke volumtasten, ved trykke opp eller ned. Trykk på Icn sony menu settings l, og trykk deretter på Mer > Bruk volumtast som for å aktivere denne funksjonen.

Slik spiller du inn et videoklipp

1. Aktiver kameraet.
    2. Hvis videomodus ikke er valgt, sveiper du skjermen for å velge Icn sony camera switch video.
    3. Rett kameraet mot motivet.
    4. Trykk på Icn sony gingerbread cam start recording for å starte innspillingen.
    5. Trykk på Icn sony semc camera pause normal for å stanse midlertidig mens du spiller inn en video. Trykk på Icn sony gingerbread cam start recording for å fortsette innspillingen.
    6. Trykk på Icn sony gingerbread cam stop recording for å stoppe innspillingen.

Slik tar du et bilde mens du tar opp en video

• Hvis du vil ta et bilde mens du spiller inn en video, trykker du på Icn sony camera onscreen lock button. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp kameraknappen.

Slik viser du bilder og videoer

1. Aktiver kameraet, og ta deretter hurtig på en miniatyr for å åpne et bilde eller en video.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å vise bilder og videoer.

Slik sletter du et bilde eller en video

1. Finn bildet eller videoen du vil slette.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjen.
    3. Trykk på Icn sony menu delete.
    4. Trykk på SLETT for å bekrefte.