Synkronisere med Internett-kontoer

Synkroniser enheten med kontakter, e-post, kalenderoppføringer og annen informasjon fra Internett-kontoer, for eksempel e-postkontoer som Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™ og Flickr™. Du kan synkronisere data automatisk for slike kontoer ved å aktivere funksjonen for automatisk synkronisering, eller du kan synkronisere hver konto manuelt.

Slik konfigurerer du en Internett-konto for synkronisering

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Trykk på Innstillinger > Kontoer og synkronisering > Legg til konto, og velg deretter kontoen du vil legge til.
    3. Følg instruksjonene for å opprette eller logge på en konto.

Slik synkroniserer du manuelt med en Internett-konto

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
    2. Trykk på navnet for kontoen som skal synkroniseres. En liste med elementene som kan synkroniseres med kontoen, vises.
    3. Trykk på glidebryteren ved siden av elementet du vil synkronisere.

Slik fjerner du en Internett-konto

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
    2. Velg kontotypen, og trykk deretter på kontoen som du vil fjerne.
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Fjern konto.
    4. Trykk på FJERN KONTO en gang til for å bekrefte.