Brukerstøtte-app

Bruk Brukerstøtte-appen på enheten for å bla gjennom brukerhåndbøker og feilsøkingshåndbøker og til å finne informasjon om programvareoppdateringer og annen produktrelatert informasjon.

Slik får du tilgang til Brukerstøtte-appen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Icn sony app support. Deretter velger du ønsket brukerstøtteelement.

Tip

Koble til Internett når du bruker Brukerstøtte-appen for beste tilgjengelige støtte.