Voluminnstillinger

Du kan justere ringetonevolumet for innkommende anrop og varsler, samt for musikk- og videoavspilling.

Slik justerer du ringetonevolumet med volumtasten

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Slik justerer du medieavspillingsvolumet med volumtasten

• Når du spiller av musikk eller ser på et videoklipp, trykker du volumtasten opp eller ned.

Slik slår du på vibreringsmodus

• Trykk volumtasten nedover til Icn sony stat sys ringer vibrate vises.

Slik justerer du volumnivåene

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
    3. Dra volumglidebryterne til de ønskede posisjonene.

Note

Du kan også trykke volumtasten opp eller ned og trykke på Icn sony music equalizer select for å justere volumnivåene for ringetone, medieavspilling eller alarm hver for seg.

Slik angir du at enheten skal vibrere ved innkommende anrop

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
    3. Trykk på Vibrer også for anrop-glidebryteren for å aktivere funksjonen.

Slik angir du en ringetone

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Ringetone.
    3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Icn sony menu add og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Utført for å bekrefte.

Slik velger du varsellyden

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
    3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Icn sony menu add og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Utført for å bekrefte.

Tip

Noen apper har egne spesifikke varselslyder som kan velges fra appinnstillingene.

Slik aktiverer du tastetoner

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Andre lyder.
    3. Trykk på glidebryterne for å aktivere eller deaktivere de ulike tastetonene etter ønske.