Oversikt over Smart Connect

Smart Connect-oversikt
    1 Trykk for å vise tilgjengelig tilbehør
    2 Trykk for å vise tilgjengelig hendelser
    3 Legg til en hendelse
    4 Vis menyvalg
    5 Trykk for å aktivere en hendelse
    6 Trykk for å vise detaljer for en hendelse

Slik oppretter du en Smart Connect™-hendelse

1. På Startskjerm trykker du Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker Other > Icn sony app smart connect.
    2. Hvis du åpner Smart Connect™ for første gang, trykker du OK for å lukke introduksjonsskjermen.
    3. Trykk på LEGG TIL HENDELSE på fanen Hendelser.
    4. Hvis du oppretter en hendelse for første gang, trykker du på OK igjen for å lukke introduksjonsskjermen.
    5. Legg til betingelser der du vil utløse hendelsen. En betingelse kan være tilkobling til tilbehør, eller et bestemt tidsintervall, eller begge deler.
    6. Trykk på Icn sony create event next for å fortsette.
    7. Legg til hva du vil skal skje når du kobler til et tilbehør, og angi andre innstillinger slik du ønsker.
    8. Trykk på Icn sony create event next for å fortsette.
    9. Angi et hendelsesnavn, og trykk deretter på FULLFØR.

Note

Når du skal legge til Bluetooth®-tilbehør, må du første pare tilbehøret med enheten din.

Slik redigerer du en Smart Connect™-hendelse

1. Start Smart Connect™-appen.
    2. Trykk på en hendelse på Hendelser-fanen.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere den hvis hendelsen er slått av.
    4. Trykk på REDIGER HENDELSE, og juster deretter innstillingene slik du ønsker.

Slik sletter du en hendelse

1. Start Smart Connect™-appen.
    2. Trykk på og hold hendelsen du vil slette, på fanen Hendelser, og trykk deretter på Slett hendelse.
    3. Trykk på SLETT for å bekrefte.

Tip

Du kan også trykke på hendelsen du vil slette, og deretter trykke på Icn sony key menu > Slett hendelse > SLETT.

Slik angir du at Smart Connect™ skal lese opp innkommende tekstmeldinger

1. Start Smart Connect™-appen.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Merk av for avmerkingsboksen ved siden av Tekst til tale > SLÅ PÅ.

Note

Hvis denne funksjonen er slått på, blir innkommende meldinger lest høyt. For å beskytte personvernet må du kanskje slå av denne funksjonen hvis du bruker enheten på offentlig sted, for eksempel på jobben.