Dele mobildatatilkoblingen

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på mange måter:

• USB-tilknytning – del mobildatatilkoblingen med en enkelt datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
    • Bluetooth®-tilknytning – del mobildatatilkoblingen med opptil fire andre enheter via Bluetooth®.
    • Flyttbar hotspot – del mobildatatilkoblingen samtidig med opptil 10 andre enheter via ‎Wi-Fi‎ , inkludert enheter som støtter WPS-teknologi.

Slik deler du datatilkoblingen ved hjelp av en USB-kabel

1. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
    4. Trykk på USB-tilknytning-glidebryteren, og trykk deretter på OK hvis du blir bedt om det. Icn sony stat sys tether usb vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
    5. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, trykker du på USB-tilknytning-glidebryteren eller kobler fra USB-kabelen.

Note

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du mobildatatilkoblingen med en annen Bluetooth®-enhet

1. Kontroller at enheten og den andre Bluetooth®-enheten er paret og at mobil datatrafikk er aktivert på enheten din.
    2. Enheten din: På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt og trykk deretter på Bluetooth-tilknytning-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    4. Bluetooth®-enheten: Konfigurere enheten slik at den har nettverkstilkobling via Bluetooth®. Hvis enheten er en datamaskin, se du se de aktuelle instruksjonene for å fullføre oppsettet. Hvis enheten kjører Android™-operativsystemet, trykker du på innstillingsikonet ved siden av navnet på enheten den er paret med, under Innstillinger > Bluetooth > Sammenkoblede enheter. Deretter merker du av for Internett-tilgang.
    5. Enheten din: Vent til Icn sony stat sys tether bluetooth vises på statuslinjen. Oppsettet er ferdig når den vises.
    6. Trykk på Bluetooth-tilknytning-glidebryteren igjen for å deaktivere funksjonen.

Note

Bluetooth-tilknytning-funksjonen slås av hver gang du slår av enheten eller slår av Bluetooth®-funksjonen.

Slik bruker du enheten som et flyttbart Wi-Fi-tilkoblingspunkt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
    3. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
    4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
    5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
    6. Trykk på LAGRE.
    7. Trykk på Icn sony key and back og deretter på Flyttbart tilkoblingspunkt-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    8. Hvis du blir bedt om det, trykker du på OK for å bekrefte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises i statuslinjen når flyttbart ‎Wi-Fi‎ -tilkoblingspunkt er aktiv.

Slik lar du en WPS-støttet enhet bruke mobildatatilkoblingen din

1. Kontroller at enheten din fungerer som flyttbar hotspot.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt > Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt.
    4. Under Konfigurer tilkoblingspunkt kontrollerer du at den flyttbare hotspoten er sikret med et passord.
    5. Aktiv Synlig hvis det er deaktivert.
    6. Trykk på Knapp for automatisk WPS-levering og følg de relevante instruksjonene. Alternativt kan du trykke på Icn sony key menu > Skriv inn WPS-kode og angi PIN-koden som vises på den WPS-støttede enheten.

Slik endrer du navn på eller sikrer det offentlige tilkoblingspunktet ditt

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
    3. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
    4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
    5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    6. Angi et passord om nødvendig.
    7. Trykk på LAGRE.