Slik sender du kontaktinformasjon

Slik sender du visittkortet ditt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på MEG.
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Del.
    4. Velg en tilgjengelig overføringsmetode, og følg instruksjonene på skjermen.

Slik sender du en kontakt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på kontakten du vil sende detaljer om..
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Del.
    4. Velg en tilgjengelig overføringsmetode, og følg instruksjonene på skjermen.

Slik sender du flere kontakter samtidig

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Berør og hold nede en kontakt, og merk av eller fjern avmerkingen for kontaktene du vil dele.
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Del.
    4. Velg en tilgjengelig overføringsmetode, og følg instruksjonene på skjermen.

Slik sender du alle kontakter

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importering/eksportering > Del alle kontaktene for å starte eksporten av alle kontaktene dine.
    3. Dra statuslinjen nedover. Når eksporten er fullført, trykker du på varselet.
    4. Velg en tilgjengelig overføringsmetode, og følg instruksjonene på skjermen.