Skjermsparer

Konfigurer en interaktiv skjermsparer som automatisk viser farger, bilder eller en fremvisning når enheten er dokket eller lades og skjermen ikke er i bruk.

Tip

På en enhet med flere brukere kan hver bruker ha individuelle skjermsparerinnstillinger.

Slik aktiverer eller deaktiverer du skjermspareren

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Skjermsparer.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Slik velger du innhold til skjermspareren

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Skjermsparer.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    4. Velg hva skjermspareren skal vise.

Slik starter du skjermspareren manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Skjermsparer.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    4. Du kan aktivere skjermspareren umiddelbart ved å trykke på Icn sony key menu og deretter Start nå.