Skjermbeskyttelse

Note

Fjern den gjennomsiktige beskyttelsesfilmen før enheten brukes, ved å trekke i fliken som stikker ut.

Det anbefales at enheten beskyttes med en skjermdeksel med Sony merker eller beskyttelse som er beregnet på din Xperia™-modell. Bruken av skjermbeskyttelse fra tredjeparter kan føre til at enheten ikke fungerer fordi sensorer, linser, høyttalere eller mikrofoner dekkes til, og dette kan føre til ta garantien gjøres ugyldig.