Kjøre diagnosetester på enheten

Xperia™ Diagnostics-appen kan teste en bestemt funksjon eller kjøre en fullstendig diagnosetest for å kontrollere om Xperia™-enheten fungerer som den skal.

Xperia™ Diagnostics kan gjøre følgende:
    • Vurdere mulige maskinvare- og programvareproblemer på Xperia™-enheten.
    • Analysere hvor godt apper fungerer på enheten.
    • Registrere antall avbrutte anrop i løpet av de ti foregående dagene.
    • Identifisere installert programvare og gi deg nyttige opplysninger om enheten.

Tip

Xperia™ Diagnostics-appen er forhåndsinstallert på de fleste Android™-enhetene fra Sony. Hvis Diagnostics-alternativet ikke er tilgjengelig under Innstillinger > Om telefonen eller på VERKTØY-menyen i Brukerstøtte-appen, kan du laste ned en lettversjon fra Play Store™-appen.