Slik spiller du inn skjermen

Skjerminnspillingsfunksjonen kan brukes to å ta opp videoer som skjer på enhetens skjerm. Denne funksjonen er nyttig f.eks. når deu vil lage opplæringsprogrammer eller spille inn videoer når du spiller et spill på enheten. Innspilte videoklipp lagres automatisk i Album.

Oversikt over vinduet med skjerminnspilling

Oversikt over skjerminnspilling

1 Minimer/gjenopprett vinduet med skjerminnspilling
    2 Spill inn skjermen
    3 Spill inn skjermen når frontkameraet er aktivert
    4 Spill inn skjermen med/uten lyd
    5 Åpne innstillinger for skjerminnspilling
    6 Lukk vinduet med skjerminnspilling

Slik spiller du inn skjermen

1. Trykk på hold inne på/av-tasten til det vises et forespørselvindu.
    2. Ta hurtig på Icn sony record screen.
    3. Når vinduet for skjerminnspilling åpnes, tar du hurtig på Icn sony start record screen. Skjerminnspillingsfunksjonen starter og det vises et tidsur.
    4. Ta hurtig på tidsuret for å stoppe innspillingen, og ta deretter hurtig på Icn sony finish record screen.

Slik spiller du inn skjermen når frontkameraet er aktivert

1. Ta hurtig på Icn sony front camera record screen når vinduet med skjerminnspilling åpnes. Et vindu åpnes som viser en søker til frontkameraet.
    2. Ta hurtig på Icn sony start record screen for å starte innspillingen av skjermen og video tatt med frontkameraet.
    3. Ta hurtig på tidsur-knappen for å stoppe avspillingen, og ta deretter hurtig på Icn sony finish record screen.
    4. Ta hurtig på Icn sony front camera record screen close for å lukke vinduet der frontkameraet brukes til å søke.

Slik viser du nyere skjerminnspillinger

1. Dobbelttrykk på statuslinjen for å vise varselpanelet.
    2. Trykk på skjerminnspillingen.

Tip

Du kan også vise skjerminnspillinger i Album-appen.