account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Radiolydinnstillinger

    Slik veksler du mellom mono- og stereolydmodus

    1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Aktiver stereolyd.
    3. Trykk på Icn sony key menu, og ta hurtig på Tving monolyd for å høre på radioen i monolydmodus igjen.

    Slik velger du radioregionen

    1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Angi radioregion.
    3. Velg et alternativ.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer